Zásady ochrany osobních údajů

Správcom vašich osobných údajov je naša spoločnosť:

  • Sales Regiment Kamil Trzebuniak
  • Zawoja 2476
  • 34-222 Zawoja
  • DIČ: PL5521722649
  1. Aké osobné údaje zbierame
  2. Pokiaľ si u nás objednávate tovar či služby, zbierame najmä údaje, ktoré sú v objednávkovom procese označené ako povinné. Povinnými údajmi sú len tie, bez ktorých nevieme vašu objednávku vybaviť, teda napríklad vaše meno, e-mailová adresa, telefónne číslo, adresa doručenia a samotný predmet objednávky.

    Po doručení tovaru vám môže byť zaslaný e-mail so žiadosťou o ohodnotenie zakúpeného tovaru a našich služieb.

    Pokiaľ nás budete kontaktovať telefonicky alebo e-mailom, budeme vaše osobné údaje uvedené v tejto komunikácii tiež spracovávať.

    Za účelom zlepšenia našich služieb, personalizácie a aj marketingu využívame cookies a podobné nástroje. Viac informácií nájdete v časti Cookies.

  3. Cookies
  4. Cookies sú textové súbory, ktoré sa ukladajú vo vašom zariadení. Môžu uložiť akékoľvek informácie, napr. si zapamätať, že ste na stránke prihlásený alebo obsah nákupného košíka.

    Doba, počas ktorej sú tieto súbory uložené, môže byť rôzna. Niektoré cookies sa vymažú hneď po tom, čo zatvoríte okno prehliadača, iné zostávajú vo vašom zariadení uložené aj niekoľko dní alebo mesiacov.

  5. Na aké účely používame cookies
  6. Technické a funkčné cookies: zabezpečujú správne fungovanie nášho obchodu (napr. aby ste si mohli vytvoriť zákaznícky účet, prihlásiť sa alebo mohli vkladať položky do košíka).

    Analytické cookies: pomáhajú nám zbierať údaje o návštevnosti, vyhľadávaniach a pohybe po našej stránke. Môžme tak vďaka nim vylepšovať náš internetový obchod. Údaje v nich sú anonymizované.

    Marketingové cookies: používame na to, aby sme vám na našej stránke vedeli zobrazovať obsah, ktorý vás zaujíma, a tiež za účelom zobrazovania reklamy na základe vašich záujmov. Tiež vám na základe týchto údajov môžeme zobrazovať reklamu aj na cudzích webových stránkach, keď ju vo vzťahu k vám považujeme za relevantnú.

  7. Ako môžete ovplyvniť, ktoré cookies budeme spracovávať
  8. Bežné prehliadače majú nastavenia, v ktorých môžete odstrániť vybrané cookies alebo dokonca ukladanie cookies úplne zakázať. Upozorňujeme ale, že v prípade zmazania alebo zákazu technických alebo funčných cookies nemusia niektoré funkcie správne fungovať.

    Pre obmedzenie alebo zakázanie cookies jednotlivých partnerov môžete použiť nimi poskytované nástroje na linkách uvedených v tabuľke vyššie.

  9. Právne základy pre spracovanie osobných údajov
  10. Plnenie zmluvy: v prípade objednania tovaru alebo poskytnutia iných služieb. Ide prevažne o fakturačnú a doručovaciu adresu alebo kontaktné údaje.

    Plnenie našich zákonných povinností: pri uchovaní údajov o vás a vašej objednávke v našom účtovníctve alebo pri sprístupnení údajov štátnym a iným orgánom, ktoré vykonávajú dohľad nad našou činnosťou alebo ktoré riešia spory, či vykonávanie rozhodnutí.

    Oprávnený záujem: pri zlepšovaní a personalizácii našich služieb a niektorých marketingových činnostiach. Na základe oprávneného záujmu takto spracovávame najmä osobné údaje, ktoré spracovávame automaticky a cookies. Proti tomuto spracovaniu údajov môžete namietať na kontaktných údajoch uvedených v časti {0}.

    Súhlas: pri zasielaní obchodných oznámení, či pri iných formách marketingu. Každý udelený súhlas je dobrovoľný a môžete ho kedykoľvek odvolať, čo však nemá vplyv na zákonnosť spracúvania pred jeho odvolaním. Súhlas môžete spravovať v rámci vášho účtu alebo nás ohľadom vyradenia z príjemcov obchodných oznámení môžete kontaktovať.

  11. Sprístupnenie údajov tretím stranám
  12. Pri doručení tovaru: dopravnej spoločnosti, s ktorou spolupracujeme. Ide o adresu doručenia a kontaktné údaje, v prípade dobierky aj sumu na úhradu. Dopravca je oprávnený spracúvať osobné údaje, ktoré mu odovzdáme, len na účely doručenia tovaru.

    Pri externom spracúvaní dát: partnerom, s ktorými spolupracujeme. Títo spracúvajú údaje pre nás, na základe našich pokynov a v súlade s týmto dokumentom. Naši dodávatelia dodržiavajú všetky potrebné bezpečnostné, technické a organizačné opatrenia, aby poskytli osobným údajom požadovanú ochranu.

    Pri analytických a marketingových službách: partnerom, ktorí nám poskytujú analytické a reklamné služby. Títo môžu využívať cookies a podobné technológie, aby zbierali údaje o vašich preferenciách a využívaní našej stránky. Viac informácií o týchto nástrojoch nájdete v časti Cookies.

    Pri právnych dôvodoch: orgánu štátnej moci alebo inému oprávnenému orgánu, pokiaľ nám uloží povinnosť, aby sme mu odovzdali vaše osobné údaje. V prípade vymáhania našich práv alebo našej obhajoby môžu byť vaše osobné údaje odovzdané inému subjektu (napr. advokátovi).

  13. Ako dlho spracúvame vaše osobné údaje
  14. Osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné pre riadne poskytnutie služieb alebo splnenie našich povinností, spracúvame po dobu stanovenú príslušnými právnymi predpismi či v súlade s nimi.

    V prípade spracúvania osobných údajov na základe nášho oprávneného záujmu ukladáme údaje, kým neodpadne dôvod ich spracúvania. Zvyčajne najviac po dobu.

    V prípade spracúvania osobných údajov na základe udeleného súhlasu, budú vaše osobné všeobecne spracovávané po dobu , alebo do odvolania daného súhlasu.

  15. Bezpečnosť osobných údajov
  16. Na ochrane vašich osobných údajov nám veľmi záleží a pracujeme tvrdo na tom, aby boli vaše osobné údaje v bezpečí. Snažíme sa používať také bezpečnostné, technické a organizačné opatrenia, ktoré s ohľadom na aktuálny stav technológií poskytujú dostatočné zabezpečenie a prijaté opatrenia pravidelne aktualizujeme. Všetka komunikácia medzi vaším zariadením a našou stránkou je šifrovaná. Databázu obsahujúcu osobné údaje chránime pred jej poškodením, zničením, stratou a zneužitím. Vaše heslo k používateľskému účtu ukladáme v hashovanej podobe tak, aby nebolo možné ani v prípade získania tohto údaja nepovolanou osobou možné ho dešifrovať.

  17. Aké máte práva
  18. Z toho, že spracúvame vaše osobné údaje, vám vyplývajú viaceré práva. V prípade, ak si uplatníte akékoľvek z uvedených práv, budeme vás o vybavení žiadosti informovať do 30 dní odo dňa jej doručenia k nám.

    Pre uplatnenie vašich práv nám prosim zašlite e-mailovú správu alebo písomnú žiadosť na kontaktné údaje uvedené v časti Základné informácie.

  19. Právo na prístup k údajom
  20. Môžete nás požiadať, aby sme vám zaslali prehľad osobných údajov, ktoré o vás spracúvame. Poskytneme vám informácie o tom, aké údaje o vás spracúvame, za akým účelom, komu boli tieto údaje poskytnuté a ako dlho ich budeme uchovávať.

  21. Právo na prenositeľnosť údajov
  22. Môžete nás požiadať, aby sme vám zaslali osobné údaje, ktoré o vás spracúvame, v stojovo čitateľnom formáte.
  23. Právo na opravu
  24. Ak sa domnievate, že osobné údaje, ktoré o vás spracovávame, sú chybné, môžete nás požiadať o ich opravu.Opravu údajov ale odporúčame jednoducho realizovať v rámci vášho účtu.

  25. Právo na vymazanie (zabudnutie)
  26. Môžete nás požiadať, aby sme údaje o vás vymazali. Vymazanie sa nedotkne údajov, ktoré musíme zo zákona uchovávať. Zároveň budeme informovať ostatných príjemcov vašich osobných údajov, že ste si uplatnili právo na vymazanie a mali by odstrániť všetky vaše osobné údaje, ak to bude technicky možné so zreteľom na dostupnú technológiu a náklady.

  27. Právo na obmedzenie spracúvania
  28. Môžete nás požiadať o dočasné obmedzenie spracúvania v nasledovných prípadoch:

    • ak popierate presnosť vašich osobných údajov
    • ak sú vaše osobné údaje spracúvané nezákonne
    • ak už nepotrebujeme vaše osobné údaje na účely spracúvania, ale vy ich potrebujete pre vlastné účely preukázania, uplatňovania alebo obranu vašich právnych nárokov
    • ak namietate spracúvanie vašich osobných údajov na základe nášho oprávneného záujmu
  29. Právo na vznesenie námietky
  30. Máte právo namietať spracúvanie vašich osobných údajov, ktoré je vykonávané na základe nášho oprávneného záujmu (viď. informácie v časti Právne základy pre spracovanie osobných údajov), z dôvodov týkajúcich sa vašej konkrétnej situácie.

  31. Podanie sťažnosti
  32. Ak sa domnievate, že spracúvanie vašich osobných údajov našou spoločnosťou je protiprávne, máte právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Budeme však veľmi radi, ak budete takéto prípady riešiť najprv s nami. Kontaktujte nás prosím na kontaktoch uvedených v časti Základné informácie.

pixel